Lions Club Stamina juoksee taas Helsingistä Tampereelle

11. marraskuuta klo 15.00 lähtö Narinkkatorilta Helsingistä kohti Tohloppia, Tampereella. Yhteensä juoksemme 200 km 24 tunnin aikana. 
LC Stamina tukee Nenäpäivää tällä juoksulla jo viidettä kertaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan juoksemaan yhden tai useamman osuuden. Sinäkin! Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia lions.club.stamina@gmail.com ja kertomalla nimesi, puhelinnumerosi ja mitä osuuksia haluat juosta. 


Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä 3000 euroa auttamaan maailman lapsia. Lahjoituksesi avulla useammalla lapsella maailmassa on mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. 
Lahjoita: 
https://nenapaiva.fi/nettilipas/nenajuoksu 

Ilmoittautuminen sähköpostilla lions.club.stamina@gmail.com. Laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja osuus(osuudet), joita haluat juosta. 
Jos tarvitset lisätietoja tai Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Heikki 0400 610 016 tai sähköpostilla edellä olevaan klubin osoitteeseen.

LC Staminan tapahtuman aikana olemme WhatsAppin kautta yhteydessä – jaetaan tietoa missä mennään, kuvia ja fiiliksiä. Jos et halua kuvaasi julkaistavan tuon laajempaan jakeluun sosiaaliseen mediaan LC Staminan sivuilla, mainitsethan asian ilmoittautuessasi ja mukaan tullessasi. Nimeäsi ja yhteystietojasi käytetään vain tapahtuman järjestelyissä osallistujien yhteydenpitoon. Tietoja emme käytä tapahtuman ulkopuolella ja tapahtuman jälkeen. 

Lähtö

Narinkkatori

Helsinki, 00100

Maali

Tohloppi

Tampere 33310

Contact

lions.club.stamina@gmail.com

career@yourwebsite.com

Facebook

Facebook.com

FI
Powered by TranslatePress »