Lions Club Stamina juoksee taas Helsingistä Tampereelle

9. marraskuuta klo 15.00 lähtö Ylen Luovasta talosta (Radiokuja 1 Helsingissä) kohti Tohloppia Tampereella.

Yhteensä juoksemme 200 km 24 tunnin aikana.

LC Stamina tukee Nenäpäivää juoksemalla jo 11. kertaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan juoksemaan yhden tai useamman osuuden. Sinäkin! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia lions.club.stamina@gmail.com ja kerro nimesi, puhelinnumerosi ja mitä osuuksia haluat juosta.

Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä 2000 euroa auttamaan maailman lapsia. Lahjoituksesi avulla useammalla lapsella maailmassa on mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään.

Lahjoita:  https://nenapaiva.fi/nettilipas/nena-kohti-tohloppia-200-km-24-h/


Ilmoittautuminen sähköpostilla lions.club.stamina@gmail.com. Laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja osuus(osuudet), joita haluat juosta. 
Jos tarvitset lisätietoja tai Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Heikki 0400 610 016 tai sähköpostilla edellä olevaan klubin osoitteeseen.

LC Staminan tapahtuman aikana olemme WhatsAppin kautta yhteydessä – jaetaan tietoa missä mennään, kuvia ja fiiliksiä. Jos et halua kuvaasi julkaistavan tuon laajempaan jakeluun sosiaaliseen mediaan LC Staminan sivuilla, mainitsethan asian ilmoittautuessasi ja mukaan tullessasi. Nimeäsi ja yhteystietojasi käytetään vain tapahtuman järjestelyissä osallistujien yhteydenpitoon. Tietoja emme käytä tapahtuman ulkopuolella ja tapahtuman jälkeen. 

Facebookissa tietoa tästä tapahtumassa löytyy täältä.
Seuraa juoksuamme Instagramissa: #lcstamina


Tässä juoksun osuudet. Pieniä muutoksia saattaa tulla yksityiskohtiin, mutta pääpiirteittäin reitti pysyy tuollaisena.

Lähtö

Senaatintori

Helsinki, 00100

Maali

Tohloppi

Tampere 33310

Contact

lions.club.stamina@gmail.com

Facebook

Facebook.com

FI
Powered by TranslatePress