Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kolmen Kaupungin Kiepsaus 2021

1.5.2021 @ 08:00 - 9.5.2021 @ 17:00

Hei ja hyvää KKK-kevättä 2021!

Nyt luvassa keppiä ja porkkanaa liikkumiseen.

Koronan edelleen rajoittaessa tapahtumajärjestelyä, tee Sinä yksin, perhepiirissä tai 1 -2 kaverin kanssa Kolmen Kaupungin Kiepsaus 1. – 9.5.2021 välisenä aikana.

  • Ota kuvia kiepsauksesta ja lisää lyhyt selitys, missä pääsit liikkumaan kolmen kaupungin alueella. (*
  • Jos et keksi Vapunpäivänä mitään muuta tekemistä, aktivoidu jo silloin!
  • Äitienpäivänä tämä on takuuvarma yllätysretki ja sinulle viimein hetki raportoida kevään 2021 KKK-tapahtuma!

Arvomme kaikkien suorituksen kirjanneiden kesken kävelysauvoja – ”keppiä” – ja jokainen suorituksen kirjannut saa K-Supermarket Konalasta pussin porkkanaa!

(Kauppias ei asettanut määrärajoitusta porkkanoihin.. mutta pidetään huolta, että porkkanoita jää myös maksaville asiakkaille. Vaikka kiepsauttaisit lenkin useammankin kerran, hae kuitenkin vain yksi porkkanapussi. Suorituksia saat kirjata niin monta kuin ehdit lenkkejä kiertää – jokainen kirjaus osallistuu arvontaan. Ja jos tapahtumamme  ja porkkanat saavat suunnattoman suosion, säälimme kauppiasta ja keskeytämme porkkanajakelun – ole siis ajoissa ja lähde lenkille heti vappuna!)

*) Koska tähän virtuaalitapahtumaan saat osallistua missä vain.. niin ’kolmen kaupungin’ sijasta voit käydä kolmessa kylässä, kolmessa paliskunnassa, kolmella järvellä, kolmella tunturilla… päätä itse Sinulle sopivat ”kolme” (Juu, kolme kortteliakin käy, jos tunnet sen jo parantavan elämänlaatuasi:=)

Tee näin:

  • Kierrä lenkki ’kolmessa kaupungissa’ kävellen, juosten, pyöräillen, rullaluistellen – kaikki tavat sallittuja, jos moottori olet Sinä
  • Kirjaa suorituksesi – valokuvin ja reittikommentein – facebook-sivullemme
  • JOS kiertelit Espoo-Helsinki-Vantaa-suunnalla.. Sinulla on lyhyt matka Kauppakeskus Ristikkoon, josta voi käydä lunastamassa porkkanapusiin K-kauppiaalta (toki muualtakin saat tulla porkkanat Ristikosta hakemaan, mutta kovin pitkältä autoilu tänne on jo epäekologista:=) – porkkanat (500g tai 1kg pussi) saat veloituksetta, kun kerrot kassalla tämän olevan ’Kolmen Kaupungin Kiepsauksen porkkanapalkinto’

Vähän taustaa – ja reittikilpailu:

LC Stamina on nuori ”taaperoikäinen” lions-klubi, jonka teemana on LiikuLions Club Stamina ja Liikuta. Liikumme itse ja pidämme kunnostamme huolta, kannustamme kaikkia liikkumaan, ja mahdollistamme liikkumisen erityisesti lapsille ja nuorille, joille syystä tai toisesta on haastellista päästä nauttimaan liikunnan riemuista.

Heti klubin alkutaipaleella reilu vuosi sitten mietimme, että yhteinen julkinen liikuntatapahtuma on oiva tilaisuus edistää tavoitteitamme. Monet meistä lenkkeilevät Leppävaaran suunnilla ja sen ”takamaastoissa”. No, siitähän äkkäsimme, että lenkki usein ulottuu myös Helsingin ja Vantaan puolelle. Tästä siis lähti idea ihan oikeasta kävely- ja juoksutapahtumasta tuolla kolkalla pääkaupunkiseutua.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää jo viime vuonna, mutta.. korona pahus lykkäsi. Nyt emme enää lykkää, ja järjestämme tapahtuman virtuaalisena vielä ennen kesää – jonka jälkeen ehkä pääsemme jo isommalla porukalla liikkumaan yhdessä.

Tästä virtuaalitapahtumasta kehkeytyi siten myös haaste kaikille innokkaille liikkujille: Mikä olisi paras lenkki Espoo-Helsinki-Vantaa kolmiossa? Toiveenamme oli 10 tai 10,5 km pituinen kierros, jossa mahdollisimman vähän ”liikennehaittoja” – valoristeyksiä ja vilkkaiden katujen ylityksiä. Leppävaarasta lähtien.. Konalan kautta Vantaalle? Malminkartanon mäki ylittäen, kiertäen, välttäen? Kuinka pitkälle Vantaalle ennen kaarrosta takaisin Espooseen?

Ehdota parasta reittiä tulevalle fyysiselle Kolmen Kaupungin Kiepsaukselle. Luvassa ruhtinaallinen palkinto parhaan reittiehdotuksen tehneelle. (Niin, kaikkihan tietävät, miten ruhtinas palkitsee: julkinen kiitos, mainetta ja kunniaa :=)

Reittiehdotuksen voit kirjata samalla, kun osallistut tähän virtuaaliseen Kolmen Kaupungin Kiepsaukseen 1.-9.5.2021 tai lähettämällä sähköpostilla lions.club.stamina at gmail.com.

 

Tiedot

Alkaa:
1.5.2021 @ 08:00
Loppuu:
9.5.2021 @ 17:00
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

LC Stamina
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto
FI
Powered by TranslatePress