Lions Club Stamina juoksee taas Helsingistä Tampereelle

10. marraskuuta klo 15.00 lähtö Senaatintorilta Helsingistä kohti Tohloppia, Tampereella. Yhteensä juoksemme 200 km 24 tunnin aikana. 
LC Stamina tukee Nenäpäivää juoksemalla jo 10. kertaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan juoksemaan yhden tai useamman osuuden. Sinäkin! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia
lions.club.stamina@gmail.com ja kerro nimesi, puhelinnumerosi ja mitä osuuksia haluat juosta. 


Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä 2000 euroa auttamaan maailman lapsia. Lahjoituksesi avulla useammalla lapsella maailmassa on mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. 
Lahjoita: 
https://nenapaiva.fi/nettilipas/nena-kohti-tohloppia-nenajuoksu-200-km-24-h/

Ilmoittautuminen sähköpostilla lions.club.stamina@gmail.com. Laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja osuus(osuudet), joita haluat juosta. 
Jos tarvitset lisätietoja tai Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Heikki 0400 610 016 tai sähköpostilla edellä olevaan klubin osoitteeseen.

LC Staminan tapahtuman aikana olemme WhatsAppin kautta yhteydessä – jaetaan tietoa missä mennään, kuvia ja fiiliksiä. Jos et halua kuvaasi julkaistavan tuon laajempaan jakeluun sosiaaliseen mediaan LC Staminan sivuilla, mainitsethan asian ilmoittautuessasi ja mukaan tullessasi. Nimeäsi ja yhteystietojasi käytetään vain tapahtuman järjestelyissä osallistujien yhteydenpitoon. Tietoja emme käytä tapahtuman ulkopuolella ja tapahtuman jälkeen. 

Facebookissa tietoa tästä tapathumassa löytyy täältä.
Seuraa meidän juoksu Instagramissa: #lcstamina


Lähtö

Senaatintori

Helsinki, 00100

Maali

Tohloppi

Tampere 33310

Contact

lions.club.stamina@gmail.com

Facebook

Facebook.com

FI
Powered by TranslatePress »