20.2.2024 Hiihdon Yö Oittaalla + Lasten Leijonahiihto


Juhlistetaan yhdessä Suomen hienoa talvea ja hiihdetään koko ilta! Järjestämme ladun varteen mehutarjoilun, ja pientä pika-apua suksien toimintaankin on tarjolla.

Lapset kutsumme tekemään “mitalisuorituksen” – pieniä hiihto- ja tekniikkatehtäviä, palkintona Leijonahiihto-mitali! Ja tietysti mehutarjoilu lapsille ja koko perheelle. 

Read more

20.2.2024 Hiihdon Yö Oittaalla + Lasten Leijonahiihto

Tapahtuma onnistui hienosti – kiitos kaikille palautteen antajille, jotka tämän todistitte. Palautteen antajien kesken arvotut palkinnot osuivat seuraaville:

Suksihuoltopaketti: Niklas Kullberg

Herkkukori: Elmeri Semenoja 

Onnittelut voittajille!

x.x.2024 Lasten Leijonahiihto Jätkäsaaressa

Lumitilanteesta johtuen Jätkäsaaressa EI hiihdetä 24.2.2024. Seuraamme tilannetta, pystytäänkö vielä lähiviikkoina järjestämään.

Hiihdätämme lapsia Jätkäsaaressa, Hyväntoivonpuistossa 24.2.2024 klo 14-16 välillä. Voit tulla mihin aikaan vain tuolla välillä – tämä ei ole kilpailu yhteislähtönä, vaan rento ja mukava ”mitalisuoritus”. Pienten hiihto- ja tekniikkatehtävien jälkeen nimittäin palkitsemme hiihtäjät Leijonahiihtomitalilla. Mehutarjoilu koko perheelle.


10.3.2024 Lasten Leijonahiihto Malminkartanossa

Lumitilanne- ja säävaraus!

Hiihdätämme lapsia Kartanonhaan kentällä, Kannelmäen peltoladun varrella 10.3.2024 klo 14-16 välillä. Voit tulla mihin aikaan vain tuolla välillä – tämä ei ole kilpailu yhteislähtönä, vaan rento ja mukava ”mitalisuoritus”. Pienten hiihto- ja tekniikkatehtävien jälkeen nimittäin palkitsemme hiihtäjät Leijonahiihtomitalilla. Mehutarjoilu koko perheelle.

Read more7.11.2023 Nenä Liikkuu Espoon Keilaniemessä

7.11.2023 klo 7 – 10 Espoossa Keilaniemen torilla juoksemalla ja kävelemällä Nenä Liikkuu! Tule mukaan keräämään apua maailman lapsille – ja piristä päivääsi reippaalla aamu-ulkoilulla.

Tue Nenäpäivää lahjoittamalla  Nenä Liikkuu Keilaniemessä

Read more


9.-10.11.2023 Juostaan taas Nenä kohti Tohloppia

Joka vuosi marraskuussa juoksemme viestin Helsingistä Tohloppiin. Juostaan yhdessä 200 kilometriä 24 tunnin aikana. Koko ajan joku juoksee. Tule sinäkin mukaan – juokse yksi tai useampi osuus!

Tue Nenäpäivää lahjoittamalla  Nose towards Tohloppi!

Read more


Perhehulinat Käpylän peruskoululla

LC Stamina on mukana loka-joulukuun joka tiistai-ilta Käpylän Peruskoululla kaupungin järjestämissä Perhehulinoissa. 
Perhehulinat tarjoavat lapsille ja heidän vanhemmilleen tilan, jossa he voivat liikkua yhdessä omatoimisesti ja maksuttomasti. Välineet ovat vapaasti perheiden käytössä. Hulinat jatkuvat läpi talven.

Huom: toiminta ei ole ohjattua, ja Perhehulinoissa lapsi on aina huoltajan vastuulla. 

Kiitos kaikille, jotka olette mukana Lions Club Staminan kanssa tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa!
Me haluamme liikkua ja liikuttaa! 

About us

Me olemme paikallinen palveluklubi osana Lions Clubs International -järjestöä. 
Mottomme: Move and move lives! 
Tule Sinäkin mukaan liikkumaan ja liikuttamaan!

Lasten Leijonahiihto hiihdettiin 21.2.2023 Espoon Oittaalla

Jo perinteinen Hiihdon Yö Oittaalla ja sen osana Lasten Leijonahiihto: Lapsille sopivia rastitehtäviä, liikutaan lasten ehdoilla. 100 ensimmäiselle mitali ja kaikille mehua.

Viime hetkien lumisateet toivat lunta niin paljon, että tapahtuma järjestettiin normaalisti!

Hiihdon Yö Oittaalla

21.2.2023 klo 16-20

Hiihdon Yö on koko perheen hyvän mielen liikuntatapahtuma, jossa hiihdetään hyvää nuorison liikunnan tukemiseen.
Lahjoituksilla kerätyt varat menevät suoraan lyhentämättömänä lasten ja nuorten liikuntakokemuksia mahdollistaviin kohteisiin.
 

Read more


2022 Juostiin Nenä kohti Tohloppia

Joka vuosi marraskuussa juoksemme viestin Helsingistä Tohloppiin. Juostaan yhdessä 200 kilometriä 24 tunnin aikana. Koko ajan joku juoksee. Tule sinäkin mukaan – juokse yksi tai useampi osuus!

Tue Nenäpäivää lahjoittamalla Nose towards Tohloppi!

Nenä Liikkui Espoon Keilaniemessä

9.11.2022 klo 7 – 10 Espoossa Keilaniemen torilla juoksemalla ja kävelemällä Nenä Liikkuu! Jos et pääse mukaan juoksemaan Tampereelle, tule mukaan keräämään apua maailman lapsille.

Tue Nenäpäivää lahjoittamalla Nenäjuoksu 2022EN
Powered by TranslatePress